Bestyrelsen

Reading Time: < 1 minute

Formand: Bjørn Sveistrup

Bjørn er også grundlægger af Bhaal Fest, som til det første arrangement var lavet uden en forening, grundet tid og dagligt arbejde fandt han det nødvendigt med andre ligesindede at skabe en forening så arbejde kunne uddeligeres til fremtidige arrangementer. Bjørn har ingen musikalske evner, faktisk kan han ødelægge en guitar forstærker i København ved at tage en trommestik i hånden i Odense.

Næstformand & Kasserer: Stella Due Bylov Jacobsen

Stella er god med lim og saks, hun er en fast del af astmosfære holdet på Copenhell, hvilket også er den position hun har fået i Bhaal Fest fra starten af, til dagligt er Stella Event Koordinator-elev hos Kulturium i Ishøj.

Bestyrelsesmedlem: Eric Kivlen

Eric er godt kendt i Odense’s natteliv, både som at have været bartender i nogle af byens mest kendte restaurationer, men også som koncert arrangør og ildsjæl, Eric arbejder sammen med Røde Himmel og bringer en masse alternativ musik til Odense.

Bestyrelsesmedlem: Sigurjòn Baldvinsson

Sigurjòn er fra Island, er kendt i det Odenseanske undergrunds miljø, spiller i forskellige bands i Odense.

Bestyrelsesmedlem: Emil ‘Milo’ Borup Lützen

Milo er som de andre godt kendt i det Odenseanske undergrunds miljø, han er hårdt arbejdende men til tider også uheldig, især med værktøj og det kommer han til at høre for, for evigt.