Stor bookning til Sep 2020

Reading Time: < 1 minute

Det er med stor glæde at vi kan informere om at Noctem er blevet booket til en af vores koncerter i 2020, de er et stort black metal band fra Spanien, som har spillet sammen i over 15 år, udgivet 4 hele albums, 1 live album og diverse demo’er, ep’er osv.

Over de 15 år har de blandt andet varmet op for Enthroned, Impiety, Napalm Death, Samael, Gorgoroth, Nargaroth og en masse andre, de har oveni spillet på et utal af festivaller og været på over 20 tours rundt i verden.

Vi vender tilbage snart i det nye år med informationer om hvor og hvornår de skal spille til Bhaal Fest. Forvendt en masse corpsepaint, blod og skrig.

Support: GoatHawkBuffalo

Foreløbigt har vi fået GoatHawkBuffalo med til at varme op for dem, som spiller et tung og rent forløb af Sludge Rock & Metal, hør noget af dem herunder.